BACK

Πένες με Άγρια Μανιτάρια και γιαούρτι

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.8 (5 votes)

Συστατικά:

 

300 γρ. γιαούρτι TOTAL 2%
10ml / 2 κ.γ. ελαιόλαδο
3 εσαλότ, ψιλοκομμένα
1-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
300 γρ. φρέσκα άγρια μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
500 γρ. μακαρόνια πένες
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
30ml / 2 κ.σ. βασιλικό και μαϊντανό, ψιλοκομμένα

Οδηγίες:

 

Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τσιγαρίζετε τα ψιλοκομμένα εσαλότ και το λιωμένο σκόρδο για 2-3 λεπτά, χωρίς να να τα αφήσετε να μαυρίσουν.

Προσθέτετε τα μανιτάρια και το ξύδι και ανακατεύετε για άλλα 3-4 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στραγγίζετε καλά.
Ρίχνετε τα μακαρόνια μέσα στα μανιτάρια και ζεσταίνετε ανακατεύοντας καλά.

Προσθέτετε το γιαούρτι TOTAL 2% και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/