BACK

Πάστα ελιάς Προβηγκίας

Μια ωραία ιδέα για τα ορεκτικά του τραπεζιού σας ή για ένα πρωτότυπο συνοδευτικό του ποτού. Η πάστα ελιάς με μερικές προσθήκες που θα την απογειώσουν!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

  • 300 γρ. μαύρες ελιές χωρίς τα κουκούτσια τους
  • 200 γρ. κάπαρη
  • 100 γρ. λευκός τόνος
  • 10 αντσούγιες, σε φιλέτα
  • 2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
  • 1 κοτσανάκι βασιλικού
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • θυμάρι
  • φύλλα δάφνης

Οδηγίες:

Στο μπλέντερ χτυπάμε τις ελιές, την κάπαρη, τις αντσούγιες, τον τόνο και το σκόρδο.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και το λάδι, και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες επάλειμμα.