BACK

Μπουγάτσα με κρέμα γιαουρτιού

Νόστιμη μπουγάτσα με βελούδινη υφή.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.3 (6 votes)

Συστατικά:

 

1 συσκ. γιαούρτι Total 2% 200g
250 ml γάλα ΦΑΓΕ 10 πλήρες
120 γρ ζάχαρη
120 γρ σιμιγδάλι ψιλό
2 αυγά
500 γρ φύλλο κρούστας
1 κτσ βούτυρο λιωμένο
1 κτγ ροδόνερο, προαιρετικά ζάχαρη άχνη, κανέλα

Οδηγίες:

 

Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη και το ροδόνερο.
Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και πασπαλίζετε το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας καλά με σύρμα.
Προσθέτετε τα αυγά και το γιαούρτι.
Βουτυρώνετε τον πάτο ενός ταψιού και καλύπτετε με φύλλα κρούστας.
Γεμίζετε με το μείγμα και καλύπτετε με βουτυρωμένα φύλλα κρούστας από πάνω.
Διπλώνετε τις άκρες, βουτυρώνετε και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/