BACK

Παξιμαδάκια με ροδέλα ψητής ντομάτας και ρόκα

Σκέτη νοστιμιά! Για το καλύτερο αποτέλεσμα σιγουρευτείτε ότι οι ντομάτες σας είναι ώριμες και αρωματικές...

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

παξιμαδάκια πολύσπορα
6 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 φλ. φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (μαϊντανός, δυόσμος, ρίγανη, θυμάρι)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3 – 4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
αλάτι χοντρό
1 ματσάκι φρέσκια ρόκα

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ

1.Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τις φέτες της ντομάτας.

2. Ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλάτι και αλείφουμε με αυτό το μείγμα τις ντομάτες.

3. Ψήνουμε στο γκριλ για 2 – 3 λεπτά.

4. Βάζουμε μια φέτα ντομάτας σε κάθε παξιμάδι, λίγα φυλλαράκια ρόκας από πάνω και σερβίρουμε.