Μια ποικιλία καυτερής πράσινης Μεξικάνικης πιπεριάς τσίλι με μήκος 6 εκ. που λεπταίνει προς την άκρη. Χρησιμοποιείται φρέσκια σε μείγματα πιπεριών ή σαν τουρσί για σνακ.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/tsili-tzalapeno-jalapeno&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/jalapeno-chili.jpg?itok=-9ZQDkEV&description=Τσίλι τζαλαπένο (jalapeno)
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/trahanas
[7] https://www.gourmed.net/glossary/tsoyreki
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/spanakoryzo-pikadiko-me-piperia
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/elies-throympes-sto-kalathi
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/fileto-perkas-me-saltsa-ntomatas-elias
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/tiganito-katsikisio-tyri
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/hoirino-kydonato-me-armparoriza