Το πορτοκαλί, αλατισμένο και αποξηραμένο αυγοτάραχο του κέφαλου, ένας ακριβός μεζές που χρησιμοποιείται για ορεκτικά ή για την παρασκευή της αυθεντικής ταραμοσαλάτας. Ο πιο εκλεκτός είναι ο άσπρος ταραμάς Σουηδίας.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/taramas&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/taramas.jpg?itok=jIEP0gSm&description=Ταραμάς
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/taragkon-taraggon
[7] https://www.gourmed.net/glossary/tahini
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/marmelada-stafyli
[9] https://www.gourmed.net/syntages/keik-afrato-me-amygdala-kai-kanela
[10] https://www.gourmed.net/syntages/tiganites-apo-kolokythakia
[11] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/psita-mila-me-froyta-toy-dasoys-kai-karydia
[12] https://www.gourmed.net/syntages/krepes-me-poytingka-kai-oloklira-kommatia-portokali