Ένα πολύ γνωστό, παχύ, νόστιμο μικρό ψάρι που έχει ασημένιο-μπλε χρώμα και μαλακά κόκκαλα. Συλλέγεται σε μεγάλες ποσότητες και μπορεί να φαγωθεί φρέσκια, ειδικά ψητή, παστή, καπνιστή ή κονσερβοποιημένη.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/sardela&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/sardine.jpg?itok=ELzkv6xz&description=Σαρδέλα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/santerel
[7] https://www.gourmed.net/glossary/safran
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/strapatsada-avga-me-ntomates
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/keftedakia-me-saltsa-ntomatas-apo-tin-tynisia
[10] https://www.gourmed.net/syntages/zymes-tsoyreki-me-mahlepi-kai-mastiha
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/moystokoyloyra
[12] https://www.gourmed.net/syntages/kokoretsi-o-mezes-toy-pasha