Ένα πολύ στρογγυλό, έντονα κόκκινο και πολύ λαμπερό και λείο μήλο, με παχιά φλούδα και σφικτή σάρκα. Χρησιμοποιείται συνήθως για μαγείρεμα, διότι δεν έχει γεύση γλυκιά σαν άλλες ποικιλίες.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/romaiko-milo&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/romaiko-mhlo.jpg?itok=mCIHlPfq&description=Ρωμαϊκό μήλο
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/ryzi-mpasmati
[7] https://www.gourmed.net/glossary/saganaki
[8] https://www.gourmed.net/syntages/ygieines-syntages/mpakaliaros-ala-viscaina
[9] https://www.gourmed.net/syntages/arnaki-ragoy-me-damaskina
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/koyloyrakia-me-tzintzer-kai-meli
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/hoirino-me-froyta
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/kotopoylo-fileto-kotopoyloy-mageiremeno-se-hymoys-froyton