Ελληνικό λικέρ με γεύση γλυκάνισου, που αναμιγνύετε συνήθως με νερό και σερβίρετε με πάγο. Χρησιμοποιείτε επίσης στην μαγειρική σαν αρωματικό και προέρχεται από την Λέσβο (Μυτιλήνη).
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/oyzo&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/ouzo.jpg?itok=xmjnYHKv&description=Ούζο
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/ospria
[7] https://www.gourmed.net/glossary/palamida
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/i-aythentiki-napoli-sos
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/mpakaliaros-me-meli
[10] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/tiganito-mparmpoyni-servirismeno-se-salata-me-freskia-kolokytha
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/pantzarosalata
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/pashalina-koyloyria-tis-giagias