Ένα μαλακό, κρεμώδες λευκό ελληνικό τυρί με γαλακτώδης και σχεδόν γλυκιά γεύση, που παρασκευάζεται από μη-παστεριωμένο κατσικίσιο και/ή πρόβειο γάλα και μοιάζει με την ιταλική ρικότα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/myzithra&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/mizithra.jpg?itok=ffTa5kbB&description=Μυζήθρα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/mydi
[7] https://www.gourmed.net/glossary/nees-patates
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/nioki-patatas-me-pesto-ala-genovese
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/pavlova-me-rodia
[10] https://www.gourmed.net/syntages/poylerika-kineziko-kotopoylo-me-lahanika-kai-fesko-tyri-krema
[11] https://www.gourmed.net/syntages/hoirino-me-selino-aygolemono
[12] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/rizoto-me-kolokythakia-kai-safran