Ένα μείγμα από διάφορες ουσίες που προσδίδουν γεύση και τρυφεράδα, το οποίο συνήθως περιέχει λάδι, ένα όξινο παράγοντα όπως ξίδι ή χυμό λεμονιού και κρασί, σέρυ, γιαούρτι, γάλα καρύδας, χυμό φρούτων ή άλλο παρόμοιο υγρό.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/marinada&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/marinade.jpg?itok=yjKnW_FY&description=Μαρινάδα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/maratho
[7] https://www.gourmed.net/glossary/marinarisma
[8] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/ospria-fasolia-gigantes-me-mpyra-mpeikon-meli-kai-kayteres-piperies
[9] https://www.gourmed.net/syntages/pita-kotopita-me-ryzi-kai-stafides
[10] https://www.gourmed.net/syntages/tarta-mplak-mpotom
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/soyvlaki-arnioy-me-saltsa-kokkinis-kai-kitrinis-piperias
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/kanellonia-me-tono