Ένα πολυετές βότανο στην οικογένεια της ρίγανης, του οποίου τα αρωματικά, πράσινα φύλλα χρησιμοποιούνται φρέσκα ή αποξηραμένα για την γλυκιά γεύση εσπεριδοειδών. Συνδυάζονται συχνά με λαχανικά, όπως και με κρέας ή ψάρι.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/mantzoyrana&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/marjoram.jpg?itok=aSXHPvc1&description=Μαντζουράνα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/manoyri
[7] https://www.gourmed.net/glossary/maratho
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/kolokythopita-horis-fyllo
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/marmelada-apo-kokkines-ntomates-me-thymari
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/pasta-flora-italiana
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/kreas-stin-katsarola-apo-ti-dalmatia
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ryzi-me-lahanika