Οι σπόροι του ετήσιου φυτού "Cuminum cyminum" που καλλιεργείται στην Μεσόγειο και την Άπω Ανατολή. Έχει δυνατή, καυτερή γεύση και χρησιμοποιείται ευρέως στην Αραβική, Ινδική και Ισπανική κουζίνα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/kymino&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/cumin.jpg?itok=yIugB0WX&description=Κύμινο
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kydoni
[7] https://www.gourmed.net/glossary/lavraki
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mpianko-parodosiaki-kerkyraiki-syntagi-gia-psari
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/hoirino-fileto-gemisto-me-tyri-kai-myrodika-psimeno-mesa-se-freskia-sfoliata-psygeioy-pillsbury
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/algerini-kreatosoypa-me-ospria-lahanika-kai-hylopites
[11] https://www.gourmed.net/syntages/spetzofai
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/salata-toskanis-me-ntomata-kremmydia-psomi-kai-vasiliko