Είδος ψαριού που συγγενεύει με το σκουμπρί, με ημικυκλικό σώμα μήκους 45-50 εκ, έντονη διχαλωτή ουρά, λευκή κοιλιά και πολύ γυαλιστερή, γαλαζοπράσινη ράχη με μαύρες ρίγες και με ραβδώσεις.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/kolios&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/kolios.jpg?itok=xTbc1xFy&description=Κολιός
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kitronela-lemonohorto
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kolokytha
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mydia-me-skordo-kai-oyzo
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/pastitsio-makaronia-me-kima-ston-foyrno
[10] https://www.gourmed.net/syntages/kokkoras-me-mpyra
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ravani
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/penes-me-ntomates-motsarela-kai-myrodika