Σε σύγκριση με τη γνωστή μελιτζάνα, η Κινέζικη έχει λεπτότερη φλούδα, πιο εκλεπτυσμένη γεύση και όχι τόσα πολλά σπόρια που κάνουν τις μελιτζάνες πικρές.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/kineziki-melitzana&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/kineziki-melitzana.jpg?itok=_egjNUsJ&description=Κινέζικη μελιτζάνα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kefalotyri
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kiskeki-thrakis
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/soyvlaki-me-arni-kai-lahanika-shish-kebab
[9] https://www.gourmed.net/syntages/keik-me-kakao-kai-entoni-geysi-apo-roymi
[10] https://www.gourmed.net/syntages/astakos-vrasmenos-me-ahladi-se-hymo-portokalioy-pano-se-strosi-nerokardamoy
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/froyta-tis-thalassas
[12] https://www.gourmed.net/syntages/hoirino-gemisto-me-damaskina-kai-verikoka