Ένα ετήσιο φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Σταυρανθών. Καλλιεργείται κυρίως σαν πρώτη ύλη για την παραγωγή ελαίου, αλλά και τα φύλλα της χρησιμοποιούνται για σαλάτες και ζωοτροφές.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/elaiokramvi&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/elaiokamvi.jpg?itok=r1q4hHDi&description=Ελαιοκράμβη
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/dyosmos
[7] https://www.gourmed.net/glossary/elia
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/freska-spitika-zymarika-me-safran
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/patates-giahni-me-skordato-loykaniko-tinoy
[10] https://www.gourmed.net/syntages/psomi-me-krasi
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/zesti-salata-me-haloymi
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/eskalivada-psita-lahanika-servirismena-me-marinarismeno-mpakaliaro