Ο αειθαλής θάμνος "Laurus nobilis", του οποίου τα φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα χρησιμοποιούνται σαν αρωματικό, ειδικά σε μαρινάδες, στη μπεσαμέλ, στις κρέμες γάλακτος και με ψάρι.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/dafni-vagia&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/laurel-bay.jpg?itok=QWJjwbKA&description=Δάφνη (Βάγια)
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/damaskino
[7] https://www.gourmed.net/glossary/dentrolivano
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mydia-me-skordo-kai-oyzo
[9] https://www.gourmed.net/syntages/fava-skordalia
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/kalokairini-tarta-me-verikoka
[11] https://www.gourmed.net/syntages/ta-mystika-toy-sef-pos-na-kopsete-mprizoles
[12] https://www.gourmed.net/syntages/patates-me-amygdala