Το γκρέιπ φρουτ είναι ένα μεγάλο, ελαφρά ξινό είδος κίτρου. Η φλούδα είναι συνήθως κίτρινη και συχνά έχει χρωματισμούς του πράσινου ή κόκκινου. Τα γκρέιπ φρουτ κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με το χρώμα της σάρκας τους: κόκκινα, ροζ ή λευκά/μελί. Το χρώμα της σάρκας δεν επηρεάζει την γεύση τους.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/gkreip-froyt&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/grapefruit.jpg?itok=rcRoMv2l&description=Γκρέιπ φρούτ
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/gkraten-gratin
[7] https://www.gourmed.net/glossary/glasaro-glaso
[8] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/tsipoyres-frikase
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mpiskota-voytyroy-me-marmelada-bufetti
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/kotopoylo-me-giaoyrti-kai-meli
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/kotopoylo-me-paprika
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mydia-la-provensal