Ενα χειμωνιάτικο λαχανικό, τραγανό, λίγο πικρό, με πολλά φύλλα, στην οικογένεια του ραδικιού. Αυτός ο κύλινδρος από σφιχτά λευκά ή ανοιχτά πράσινα φύλλα είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, και τρώγεται μαγειρεμένο ή ωμό σε σαλάτες και σαν ορεκτικό.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/velgiko-antidi&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/belgian-endive-001.jpg?itok=_Q-MJ3-3&description=Βελγικό αντίδι
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/vatomoyro
[7] https://www.gourmed.net/glossary/veloyte
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/eykoli-geystiki-krem-mproyle-creme-brulee
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/spaggeti-mpolonez
[10] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/gastra-i-lysi-sto-kyriakatiko-oikogeneiako-trapezi
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/lahanoryzo
[12] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/oi-fteroyges-tis-tsiknopemptis