BACK

Η Γευστική αποθέωση του αβοκάντο

Έκλεισε σε ένα βάζο φρέσκο πολτό αβοκάντο, πρόσθεσε  φρέσκα μυρωδικά και ντόπια προϊόντα  και δημιούργησε μια σειρά συνοδευτικών που φέρουν την υπογραφή της Κρητικής κουλτούρας.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2 (7 votes)


Στην “Μέκκα” της παραγωγής του ελληνικού αβοκάντο την Κρήτη,  ο Χανιώτης Μανώλης Λεράκης έχτισε την δική του «αυτοκρατορία» ρίχνοντας στην σκακιέρα της Ελληνικής αγοράς τρεις τύπους gourmet συνοδευτικών, με βασικό συστατικό τους τον φρέσκο πολτό αβοκάντο, κατακτώντας έτσι το παγκόσμιο  βραβείο καινοτομίας στο Sial της Γαλλίας.
Το αρχαίο ρητό «τα αγαθά κόποις κτώνται» βρήκε την πλήρη εφαρμογή του στην περίπτωση του νεαρού επιχειρηματία,  καθώς χρειάστηκαν πολλά χρόνια έρευνας και μελέτης, ώσπου το αβοκάντο με μυρωδικά και λεμόνι, το αβοκάντο με φέτα και ελιά και το αβοκάντο με μαύρη σοκολάτα, να βρίσκονται σήμερα σε περίοπτη θέση στα καλύτερα delicatessen όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και σε όλη την Ευρώπη.



Η καινοτόμα χανιώτικη επιχείρηση έχει παραγωγική δυναμική 50.000 βάζα μηνιαίως,  και στόχος του ανήσυχου Μανώλη Λεράκη είναι να βάλει το αβοκάντο στις καθημερινό διατροφολόγιο ακόμη και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Οι συνδυασμοί του αβοκάντο με σαλάτες πάστα αλλά και κρέατα και πουλερικά κάνει το προϊόν απαραίτητο για πιάτα ελαφρώς προχωρημένα...

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις